СОНК бара од МОН да се преиспита одлуката за физичко присуство на учениците до трето одделение

Исплата на надомест за прекувремени часови поради зголемен обем на работа на просветните работници, бара Синдикатот за образование и наука. … Продолжи со читање СОНК бара од МОН да се преиспита одлуката за физичко присуство на учениците до трето одделение