Со пуштањето на т.н. војска на Косово да влезе во Македонија, Заев крши резолуција на Обединетите нации

Вознемиреност во регионот предизвика најавата на премиерот Зоран Заев дека војската на Косово може слободно да влегува и да се … Продолжи со читање Со пуштањето на т.н. војска на Косово да влезе во Македонија, Заев крши резолуција на Обединетите нации