Случај „Топлик“: Судот го назначил за вештак Директорот на агенцијата за катасар, Антикорупциска вика тоа е спротивно на законот

Одбраната на обвинетите во во случајот „Топлик“ побара мислење од Антикорупциската комисија поради назначувањето на вештакот Борис Тунгев. Одраната сметаше … Продолжи со читање Случај „Топлик“: Судот го назначил за вештак Директорот на агенцијата за катасар, Антикорупциска вика тоа е спротивно на законот