Слики од местото на настанот: Усеини крадел вода, па тепал и се заканувал со убиство

Советникот во Општина Охрид од ДУИ Нефи Усеини го натепал професорот Иљаз Иљази од Штуловиот универзитет – причината била див … Продолжи со читање Слики од местото на настанот: Усеини крадел вода, па тепал и се заканувал со убиство