Скандал во Вевчани: Полицијата апси во обид да го спречи карневалот

Вевчанци се обидоа и годинава да останат доследни на традицијата. И покрај забраните за групирање тие и годинава ги ставија … Продолжи со читање Скандал во Вевчани: Полицијата апси во обид да го спречи карневалот