Силјан, бабата или Финансова – некој овде лаже, Вилма треба да каже

Откако денеска во судот на распит дојде Силјан Мицевски и рече дека парите не ги платил како авторски хонорар туку … Продолжи со читање Силјан, бабата или Финансова – некој овде лаже, Вилма треба да каже