Што зборувале Венко и Орце кај Боки 13 дома и каква била јавно-партнерската шема?

За прв пат во јавноста, името на Венко Филипче како човек кој бил во контакт со рекетарите на неговиот владин … Продолжи со читање Што зборувале Венко и Орце кај Боки 13 дома и каква била јавно-партнерската шема?