Што напиша Андов што го налути Фрчкоски

Во книгата „Пред атентатот и по него“ Андов пренесува разговор со поранешниот претседател Киро Глигоров. Стојане, вчера имав неочекуван состанок. … Продолжи со читање Што напиша Андов што го налути Фрчкоски