Шекеринска зад затворени врати го искритикува Заев: Загрижена сум дека за одредени прашања влегуваме во старата замка

Иако во јавноста Заев сака да покаже дека нема никаков проблем во односот со досегашната прва соработничка и заменичка Радмила … Продолжи со читање Шекеринска зад затворени врати го искритикува Заев: Загрижена сум дека за одредени прашања влегуваме во старата замка