Шекеринска се пофали со „македонското“ знаме

Тамам кога ќе си кажете „Ова е дното“, од категоријата испади на СДСМ во потсекот  „грешни знамиња“ доаѓа нов хит, … Продолжи со читање Шекеринска се пофали со „македонското“ знаме