Шекеринска: Новата американска администрација силно го поддржува вклучувањето на Македонија во преговарачкиот процес со ЕУ

Првиот ден од посетата на САД министерката за одбрана Радмила Шекеринска го помина на средби во Стејт Департментот и во … Продолжи со читање Шекеринска: Новата американска администрација силно го поддржува вклучувањето на Македонија во преговарачкиот процес со ЕУ