Шекеринска беше дома кај Медлин Олбрајт, многу е благодарна што примивме бегалци од Авганистан

Министерката за правда Радмила Шекеринска, при нејзината посета на САД, денеска оствари средба со поранешната американска државна секретарка Медлин Олбрајт. … Продолжи со читање Шекеринска беше дома кај Медлин Олбрајт, многу е благодарна што примивме бегалци од Авганистан