Шахпаска им порача на родителите дека ќе може да купат компјутер или мобилен на „Викенд без ДДВ“

Министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска им порача на родителите на ученици од основно и средно образование дека … Продолжи со читање Шахпаска им порача на родителите дека ќе може да купат компјутер или мобилен на „Викенд без ДДВ“