Серија земјотреси вечерва ја потресоа Македонија

Серија земјотреси ја погодија Македонија во вечерните часови. Како што објавија од Европско-медитаеранскиот центар од каде ги следат сите потреси … Продолжи со читање Серија земјотреси вечерва ја потресоа Македонија