Семејството на почината тружанка: Не можеше да дише, се мачеше два дена

Не можеше да дише се мачеше жената два дена, а преку прозор ни рекоа да дојдеме само кога ќе има … Продолжи со читање Семејството на почината тружанка: Не можеше да дише, се мачеше два дена