Секој пред својата ординација: Денеска на протест излегуваат матичните доктори

Денеска од 14 до 14:30, матичните лекари ќе одржат протест за како што велат, да го изразат нивното незадоволство, со … Продолжи со читање Секој пред својата ординација: Денеска на протест излегуваат матичните доктори