Сега СДСМ не бара фантомски гласачи: Избирачкиот список поголем од изборите во 2016 година

Државната изборна комисија денеска го заклучи Избирачкиот список за предвремените парламентарни избори на 15 јули. Право на глас на изборите … Продолжи со читање Сега СДСМ не бара фантомски гласачи: Избирачкиот список поголем од изборите во 2016 година