Седат Пекер откри дека гостувал во домот на Заев: Го знам македонскиот лидер, сум бил дома кај премиерот

Го познавам македонскиот лидер, сум бил дома кај премиерот, открива Седат Пекер во видео од 9 мај на кое зборува … Продолжи со читање Седат Пекер откри дека гостувал во домот на Заев: Го знам македонскиот лидер, сум бил дома кај премиерот