Се подготвува отворањето на објектот кај Чинарот, сопственост на советникот Усеини

Попладнево во центарот на Охрид до стариот Чинар започна свечена церемонија за отворање на пицеријата „Луна“ која е во сопственост … Продолжи со читање Се подготвува отворањето на објектот кај Чинарот, сопственост на советникот Усеини