Се отвараат салите, градинките ќе примаат повеќе деца: Се намалуваат рестриктивните мерки

Главниот координативен кризен штаб го прифати предлогот на Комисијата за заразни болести и врз основа на епидемиолошките текови и состојби … Продолжи со читање Се отвараат салите, градинките ќе примаат повеќе деца: Се намалуваат рестриктивните мерки