Се јави Црвенковски: Го замрзнува членството во СДСМ сѐ додека партијата не се огради од Заев

Бранко Црвенковски, поранешниот Претседател на Република Македонија, основач и долгогодишен претседател на СДСМ, упати јавно обраќање до раководството и до членовите … Продолжи со читање Се јави Црвенковски: Го замрзнува членството во СДСМ сѐ додека партијата не се огради од Заев