СДСМ не дискриминира по партиска линија: Сопругата на Рамчиловиќ вработена во МВР

Сопругата на пратеникот Зекир Рамчиловиќ веќе еден месец работи во Министерството за внатрешни работа, т.е. во Секторот за внатрешни работи … Продолжи со читање СДСМ не дискриминира по партиска линија: Сопругата на Рамчиловиќ вработена во МВР