Само Уставниот суд може да го реши спорот меѓу Џафери и Пендаровски

Шефот на државата Пендаровски и претседателот на Собранието Талат Џафери остануваат на своите позиции за тоа дали Парламентот можев да … Продолжи со читање Само Уставниот суд може да го реши спорот меѓу Џафери и Пендаровски