Само Ковачевски Македонец во новиот Совет за унапредување на образованието и науката

Ќе се формира Совет за унапредување на образованието и науката. Предлогот е на Министерството за образование и наука, а Владата вчера … Продолжи со читање Само Ковачевски Македонец во новиот Совет за унапредување на образованието и науката