Резултати од прегласувањето: ДУИ загуби еден пратеник во шестката, Вреди доби

Државната изборна комисија (ДИК) на својата веб страна почна со објавување на првичните резултати од денешното прегласување на парламентарните избори … Продолжи со читање Резултати од прегласувањето: ДУИ загуби еден пратеник во шестката, Вреди доби