„Република“ дознава: Уставниот суд ќе расправа за прогласувањето на „Северна“ без Указ од Иванов

Уставниот суд на 18 март ќе распрва за иницијативата за објавувањето на новото име Репубика Македонија“ во Службен весник … Продолжи со читање „Република“ дознава: Уставниот суд ќе расправа за прогласувањето на „Северна“ без Указ од Иванов