Ременски го брани Богоевски: Од Павле може да научиме, тој има доблест да трпи лично од моралистите

Пратеничката од СДСМ, Фросина Ременски, застана во одбрана на пратеникот Павле Богоевски по објавениот аудио материјал со наслов „Пајо нарачува … Продолжи со читање Ременски го брани Богоевски: Од Павле може да научиме, тој има доблест да трпи лично од моралистите