Река народ се движи кон Владата, ечи „Нешто ќе те питам бабо“

Река народ се движи кон Владата на Р.Македонија каде вечерва се оддржува централниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ во оваа кампања за … Продолжи со читање Река народ се движи кон Владата, ечи „Нешто ќе те питам бабо“