Референдум или анкета? Како граѓаните ќе одлучуваат за судбината на оградата

Железната ограда, која денеска беше отстранета од пред зградата на Владата, ќе биде депонирана во депо, вели портпаролот Миле Бошњаковски … Продолжи со читање Референдум или анкета? Како граѓаните ќе одлучуваат за судбината на оградата