Реагираат на бројни пропусти: Одбраната на обвинетите во ТНТ се двоуми дали да прифати доказите само да се читаат

Неизвесно е на кој начин ќе почне судскиот процес ТНТ кој се врати од почеток. Адвокати на обвинитите реагираат на … Продолжи со читање Реагираат на бројни пропусти: Одбраната на обвинетите во ТНТ се двоуми дали да прифати доказите само да се читаат