Разузнавачот се разочарал во СЈО: Заев мирно спие, го замолчал Верушевски

Поради разочараноста дека некој го злоупотребил СЈО во случајот „Рекет“, дека се појавил Ел Чека, не знам што, тој го кажува делот со модицифираноста и компромитираноста на самите материјали, ја оправда Заев изјавата од Њујорк дека на следното рочиште Верушевски ќе објасни што сакал да каже