Расте разочараноста на граѓаните од власта, единици за судството и премиерот, ВМРО-ДПМНЕ води убедливо пред СДСМ

Македонија оди во погрешна насока, судството со години добива единица во однос на довербата кон граѓаните, владее страв во политичкото … Продолжи со читање Расте разочараноста на граѓаните од власта, единици за судството и премиерот, ВМРО-ДПМНЕ води убедливо пред СДСМ