Раскош во време на беда: Како изгледа новото министерство на Артан Груби

Министерството за политички систем и односи меѓу заедниците од денес функционира во нови простории, односно во нов објект. Инаугурацијата на објектот … Продолжи со читање Раскош во време на беда: Како изгледа новото министерство на Артан Груби