Радарите во М-НАВ престанале да работат – инцидентот за кој Владата расправала зад затворени врати

Владата била запознаена со состојбата во М- НАВ и на последната седница дискутирала за инцидент поврзан со функционирањето на институцијата … Продолжи со читање Радарите во М-НАВ престанале да работат – инцидентот за кој Владата расправала зад затворени врати