Прв обелоденив дека луѓе од власта заедно со една телевизија земаат рекет од фирми

Во вечерашното интервју за „Топ тема“ со Снежана Лупевска Созан, лидерот на опозицијата изјави дека одамна обелоденил во јавноста за … Продолжи со читање Прв обелоденив дека луѓе од власта заедно со една телевизија земаат рекет од фирми