Промеморија на МАНУ: „Да“ за EУ, но не по цена на македонскиот идентитет и достоинство

Македонската академија на науките и уметностите објави документ под наслов „Промеморија за државотворноста и идентитетот на македонскиот народ“, документ кој … Продолжи со читање Промеморија на МАНУ: „Да“ за EУ, но не по цена на македонскиот идентитет и достоинство