Пркосен Максим зад врата стои: Градоначалникот на Куманово е исфрлен од ЦО на СДСМ бидејќи размислувал со своја глава

Дека Зоран Заев еден по еден расчистува со политичките неистомисленци внатре во партијата покажува и говорот на Борис Станковски од … Продолжи со читање Пркосен Максим зад врата стои: Градоначалникот на Куманово е исфрлен од ЦО на СДСМ бидејќи размислувал со своја глава