Призна ли Заев дека имал намера да му плати на патријархот Вартоломеј за статусот на МПЦ?!

Лепен, сечен, монтиран – вака македонскиот премиер Зоран Заев го опишува делот од разговорот со лажниот поранешен украински претседател, Петро … Продолжи со читање Призна ли Заев дека имал намера да му плати на патријархот Вартоломеј за статусот на МПЦ?!