Притисокот продолжува: Место одговорност, тужби за новинарите и медиумите

Генералниот секретар на Владата, Драги Рашковски на денешното обраќање пред новинарите најави дека ќе биде покрената тужба за клевета и … Продолжи со читање Притисокот продолжува: Место одговорност, тужби за новинарите и медиумите