Премиерот за претседателот: Пендаровски не е толку искусен политичар како Зоран Заев!

Претседателот Стево Пендаровски не бил внимателен со зборовите кога кажа дека бугарската политика нема излезено од матрицата на Живковизмот, а … Продолжи со читање Премиерот за претседателот: Пендаровски не е толку искусен политичар како Зоран Заев!