Познато како во пракса ќе изгледа новиот предмет Природни науки, за Историјата уште нема детали

Според новата Концепција за основно образование, која Министерството за образование и наука периодов ја презентира пред родителите на основците од … Продолжи со читање Познато како во пракса ќе изгледа новиот предмет Природни науки, за Историјата уште нема детали