После денешната аудиобомба дали станува јасно кој стои зад сериското палење возила низ Македонија?

Од 2017 година навака јавноста често слушаше за запалени возила кои никогаш не се откри кој е сторителот. Денес медиумите објавија … Продолжи со читање После денешната аудиобомба дали станува јасно кој стои зад сериското палење возила низ Македонија?