Полициски упад во редакцијата на „Нетпрес“

Тројца инспектори од одделот за економски криминал при МВР утринава дојдоа во редакцијата на „Нетпрес“ по наредба, како што рекоа, … Продолжи со читање Полициски упад во редакцијата на „Нетпрес“