Полицајката која си оди од МВР е истата која „се удри во пајакот“: Спасовски ја замолча за Асани, но не и за хаосот во МВР

Јасмина Ангелеска, која по 18 години служба го напушти Министерството за внатрешни работи и преку „Фејсбук“ објасни дека причините се … Продолжи со читање Полицајката која си оди од МВР е истата која „се удри во пајакот“: Спасовски ја замолча за Асани, но не и за хаосот во МВР