Почна ТНТ: Ставрев одлучува дали на Трајковски ќе му се суди одделно

Само што започна повтореното судење за случјот „ТНТ“, судијата Огнен Ставрев даде 20-минутна пауза. За време на паузата судечкиот совет … Продолжи со читање Почна ТНТ: Ставрев одлучува дали на Трајковски ќе му се суди одделно