Почина првиот потпретседател на македонското Собрание

По кратко боледување денеска на 82 – годишна возраст почина Драги Арсов, поранешен пратеник и прв потпретседател на Собранието. Роден … Продолжи со читање Почина првиот потпретседател на македонското Собрание