По новата програма за музичко во основните училишта нема да се учи химната на Република Македонија!

Некој мислеше дека на Тамара навистина толку и бил капацитетот, згрешила или пак не ја научила химната на Македонија?! Дека … Продолжи со читање По новата програма за музичко во основните училишта нема да се учи химната на Република Македонија!