Писмата на Јанева не можат да бидат основа за предавање на предметите на СЈО

Повод за овој текст е изјавата што на телевизиите можеше да се слушне, дека нема проблем јавниот обвинител на Република … Продолжи со читање Писмата на Јанева не можат да бидат основа за предавање на предметите на СЈО