Петровска: МВР ја гарантира безбедноста на граѓаните и нема да дозволи злоупотреби

МВР ја гарантира безбедноста на граѓаните и нема да дозволи повторна злоупотреба, туку напротив, ќе даде значаен придонес за организирање … Продолжи со читање Петровска: МВР ја гарантира безбедноста на граѓаните и нема да дозволи злоупотреби