Пендаровски: Не гледам грев, пописот да се одложи за месец или два

Претседателот Стево Пендаровски денеска ги оцени како легитимни барањата за одложување на пописот поради состојбата со пандемијата. Тој во интервју … Продолжи со читање Пендаровски: Не гледам грев, пописот да се одложи за месец или два